load icon
VIVI BENDIXEN10834-12280

Unika dame 'Mille'

1.200 DKK

Stentøjsskulpturer til væggen kan tilføje en unik og kunstnerisk dimension til din indretning. Her er skulpturer af stentøj, der både er velegnede til ophængning på væggen, eller en smuk stentøjsskulptur af en dame som kan tilføje en kunstnerisk og elegant touch til din stue. Mille ville også kunne ligge ned. De er alle Unika og skabt af Kunstner Vivi Bendixen

Kunstner: Vivi Bendixen
Segement:  Experienced artist
Keramik: Stentøj
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 11 cm,  Højde: 24 cm,  Dybde: 12 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Unika dame 'Mille' | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Vivi Bendixen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.